Gereformeerde Kerk Nieuwendijk

Kerkdiensten iedere zondag om 10:00 uur.

Terug naar het overzicht

De fietstocht zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 14 mei 2016. Lees hier de eerste aankondiging.

Onderstaand bericht hebben wij ontvangen van Stichting Als Een Lopend Vuurtje. Dit jaar is ook onze kerk weer opengesteld. De ZWO commisie zal dit verder gaan invullen.

Het nieuwe jaar is alweer volop begonnen en zo ook de werkzaamheden van Stichting ‘Als een Lopend Vuurtje’. De eerste kennismakingsavond is achter de rug, de goede doelen zijn ingestuurd en door de deelnemende kerken gepresenteerd.

Ieder jaar wordt voor ‘Als een Lopend Vuurtje’ gezamenlijk een goed doel gekozen, waaraan het geld dat op de fietsdag is opgehaald wordt geschonken. In maart zult u verder geïnformeerd worden over welk goede doel gekozen is voor de fietsdag. Ook zal dan weer bekend gemaakt worden bij welke kerken gestart kan worden met fietsen.

De fietsdag zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 14 mei 2016.

Reserveer daarom deze datum  alvast in uw agenda en nodig ook uw buren, vrienden en familie uit om dit te doen! Wij gaan weer hard aan het werk om alles voor te bereiden, maar hebben ook uw hup nodig om er een mooie en gezellige dag van te maken!

Mocht u meer informatie willen over de fietstocht 'Als een Lopend Vuurtje' of wilt u zien hoe het vorig jaar was, kijk dan op onze website: www.lopendvuurtje.info. Daarnaast kunt u ook een kijkje nemen op onze Facebook-pagina. Hierop zal zo spoedig mogelijk de nieuwe informatie geplaatst worden. Voor overige vragen kunt u ook een mail sturen naar 2007lopendvuurtje@gmail.com